Uppsutten första gången

Ofeigur är nu sutten på 2 ggr och känns ganska så ok. Han förstår inte mycket av skänklar o´dyl, trots att han ska vara inriden på Island. Jag tror att när dom på Island pratar om inriden så är det mer att dom menar sadeltämjd.....så var det iallafall med Fidla. Det var inga problem att sitta på henne men hon begrep inte mycket av vad vi ville.....men det lärde hon sig ganska snabbt.

Ofeigur är lite av en annan typ än Fidla....han är jättesnäll men kan nog "explodera".....iallafall tror jag det....vi får se med tiden. Vi ska lägga ner lite extra energi på honom nu 1 månad framöver och se vart det leder.

 

Våren är kommen till Ammarnäs....det är jättehärligt men samtidigt har vi inte fått ut allt till fjälls, så vintern måste vara kvar ytterligare ett tag till...även om jag längtar till barmark, de första vårblommorna och fågelkvitter så ska det rent teoretiskt vara vårvinter ytterligare ett bra tag.

 

I lördags just hemkommen från en 2-timmarstur såg jag en fjäril, den flög snabbt förbi och, i solglasögonen, såg den mest bara "svart" ut. Jag hann inte registrera så mycket för jag blev väl ganska så paff.....känns som ganska så tidigt. Iallafall senare på em så tittade vi på målgången av Kungsledenrännet och där vi stod och pratade med några funktionärer så stannade Jan Boklöv till och visade ett foto som han tagit tidigare under dagen. Han hade fotat en nässelfjäril, som även kom in i tidningen (VK), så det var väl troligtvis en sådan jag också sett. Som sagt var....våren är i antågande.......

 

Kommentera gärna inlägget: